In dit individuele traject begeleid ik je persoonlijk in het hele proces van idee tot het moment van lanceren. Samen stellen we een actieplan op en ik coach je om gefocust naar de deadline toe te werken, zodat jij je omzetdoelen realiseert.

Herken je dit

 • Je loopt al tijden met een goed idee rond, maar het lukt je niet om dit concreet te maken en in de actiestand te komen

 • Je hebt heel veel ideeën waarmee je je omzet kan verhogen, maar nog niet één product of dienst is gelanceerd

 • Steeds als je aan een project begint, verzandt dit weer, omdat de waan van de dag het van je overneemt.

 • Als je langere tijd met een project bezig bent, neemt je motivatie af

 • Je werkt je uit de naad en doet 1001 dingen op een dag, maar dit vertaalt zich niet naar meer omzet


Hierdoor


 • blijf je hangen op het niveau waar je nu zit

 • voel jij je gefrustreerd, want het harde werken wordt niet beloond

 • heb je veel minder omzet dan je zou kunnen hebben

 • heb je minder tijd en energie voor jezelf, familie en vrienden

 • ben je niet de stralende, succesvolle ondernemer die je zou willen zijn


Dit kan ook anders!

Ik ga je coachen en helpen om een prachtig idee uit te werken tot de dienst of het product waarmee jij succesvol bent en waarmee jij je omzet laat groeien.

Het realiseren van een goed idee begint met het concreet maken en scherp stellen van doelen. Hier besteden we ruim aandacht aan in een uitgebreide kick-off sessie op locatie. We nemen de tijd om te sparren, te brainstormen en een goed gesprek te voeren. Ik help je om helder te krijgen wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat bereiken, maar ook waarom. Dit is belangrijk, omdat commitment met je doel je helpt om de juiste stappen te zetten en het zal je motiveren om in actie te komen.

In de volgende fase van het traject stellen we vast welke (sub)stappen nodig zijn om jouw ultieme doel te realiseren. Op een inspirerende locatie, waar we in alle rust kunnen werken, leer ik jou in één dag mijn ForYourSucces-methode. Hiermee krijg jij de tools in handen om stap voor stap aan jouw succes te werken.

Je leert hoe je de randvoorwaarden schept om je op jouw doelen te kunnen focussen. Met een goede en realistische planning en zonder afleiding. En weet je wat het mooie is? Alles wat je leert in dit traject, neem je mee. Focus en structuur zullen een gewoonte voor je worden. Als je eenmaal in de juiste flow zit, zal je dag in dag uit, productiever zijn en in minder tijd en met minder energie betere resultaten boeken.

Na de ForYourSucces-trainingsdag blijf ik je coachen. Tot het moment dat je jouw product of dienst lanceert. De data waarop we elkaar zien of spreken, stemmen we af op jouw deadlines en mijlpalen. Maar ik ben er ook voor je om met je mee te denken als je tegen praktische zaken aanloopt of je te motiveren als je de focus dreigt te verliezen.

Samen gaan we voor jouw succes!

Dit krijg je

 1. Kick-off sessie van een dagdeel, om jouw doelen vast te stellen en concreet te maken.

 2. Een individuele ForYourSucces-trainingsdag op een mooie, inspirerende locatie, waarin ik jou mijn ForYourSucces-methode leer, we een plan maken en de eerste grote stappen zetten op weg naar jouw succes.

 3. Een intensief follow-up traject met:

 • 8 coachinggesprekken via skype om je voortgang te bespreken en tijdig knelpunten aan te pakken en bij te sturen, zodat jij op koers blijft om je deadline te halen.
 • E-mail follow-up met tips, opdrachten en inspiratie die jou helpen om in de flow te blijven;
 • Ik ben 24/7 online bereikbaar om je te adviseren en steunen.

Wil je meer weten of wil je bespreken wat een Traject coaching jou op kan leveren? Maak dan nu een afspraak voor een gratis Skype-strategiegesprek van 30 minuten.

vip dag