Lanceer jij met gemak een nieuw product of dienst? Lukt het jou altijd om je planning na te leven? En krijg jij energie van je werkdagen?

Veel ondernemers beantwoorden deze vragen helaas met ‘nee’. En dat is jammer. Want als je jezelf doelen stelt wil je deze ook graag realiseren. Lukt dit niet, dan krijg je vaak een slecht gevoel over jezelf, ervaar je stress en het kan je zelfs omzet kosten.

Tijdens de workshop ga je actief aan de slag met oefeningen die jou inzicht geven in jouw successen en valkuilen.

Deze kennis helpt jou om effectief, efficiënt en succesvol te worden. Ook krijg je tips en handvatten om dagelijks gefocust aan de groei van jouw bedrijf te werken. Want werken met focus en structuur kost je minder tijd en energie. Maar bovenal levert het je meer succes en omzet op!

Wat zeggen deelnemers?

Inspirerende workshop waarbij je veel handvatten krijgt om beter te plannen. Verrassend en verhelderend vond ik het onderdeel tijd- en zelfmanagement dat mij meer inzichten heeft geven om beter te plannen en managen.

Romy Starink

“Maartje creëert op natuurlijke wijze een prettige sfeer in de groep. Zij luistert goed naar wat er speelt bij de deelnemers en legt de relatie tussen haar methode en zelfmanagement. Door de workshop ben ik mij bewust geworden waar mijn sterke punten èn aandachtspunten liggen in mijn zelfmanagement. Met de oefeningen wordt een verband gelegd tussen persoonlijke ervaringen en de methode waardoor het meteen heel tastbaar wordt. Een aanrader voor elke ondernemer!”

Helen-Rose Joon

“Ik heb mijzelf opgegeven voor de workshop van Maartje, omdat ik het plannen in mijn bedrijf erg lastig vind. De workshop heeft mij bewustwording gebracht van waaruit ik weer kan beginnen. Even voor mezelf de prioriteiten weer op een rijtje zetten. Zorgen voor een goed fundament.”

Nathalie Bosch

“De workshop van Maartje was verhelderend. Ik ben sindsdien bewuster gaan plannen waardoor het me beter lukt om mijn focus te houden.”

Dionne Hendriks

Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Heb je interesse? Laat het mij weten, dan houd ik je persoonlijk op de hoogte van toekomstige data.