Ben jij 2017 knallend gestart? Of sudder je verder waar je in 2016 geëindigd bent?

De verleiding is groot om in januari gewoon verder te gaan waar je in december was gebleven. Toch loont het om in januari bewust stil te staan bij jouw dromen, verwachtingen en doelen voor dit nieuwe jaar. Door deze vast te leggen in een jaarplanning maak je het jezelf een stuk makkelijker. De kans dat je jouw dromen daadwerkelijk realiseert neemt namelijk enorm toe. En dus ook de kans dat je succesvol bent in 2017.

Natuurlijk ervaart iedereen succes op zijn eigen manier. Misschien voel jij je succesvol als je omzet groeit, als je meer tijd voor jezelf en je gezin hebt, of als je jouw werk op een andere/leukere manier kunt doen. Wat succes ook betekent voor jou, gun het jezelf en schrijf je in voor de online workshop ‘Maak in 5 stappen jouw jaarplanning voor een succesvol 2017’. Het is gratis!

make-sure-you-have-something-to-celebrate

4 redenen waarom een jaarplanning je helpt succesvol te zijn?

Vraag er een willekeurige succesvolle ondernemer naar en hij (of zij natuurlijk!) zal je vertellen dat hij de groei van z’n bedrijf zeer zeker niet aan het toeval overlaat. Iedere ondernemer die zijn bedrijf serieus neemt, denkt goed na over zijn jaardoelen en werkt deze uit in een planning. Een aantal redenen hiervoor:

  • De kans dat je jouw dromen en doelen daadwerkelijk gaat verwezenlijken is vele malen groter als je ze vastlegt en concreet maakt.
  • Een jaarplanning is de beste basis voor je maand-, week- en dagplanningen. Deze helpen je om je doelen te halen in minder tijd en met minder stress. Je houdt dus tijd over voor andere leuke en belangrijke dingen.
  • Het geeft veel rust als je weet hoe je jaar er ongeveer uit gaat zien. Bovendien geeft het je een hoop energie als je het jaar start met een plan. Je weet namelijk precies waar je zo hard voor werkt als je jouw dromen zwart op wit ziet staan.
  • Door jouw dromen te vertalen naar doelen en deze in een jaaroverzicht te zetten, krijg je globaal zicht op hoe jouw jaar er uit kan gaan zien. Je kunt dan meteen een eerste schatting maken of jouw doelen haalbaar zijn.

Redenen genoeg dus, om een beetje tijd te investeren in een jaarplan voor 2017. Wil je wel, maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Geen nood. Met de gratis online workshop help ik je in 5 stappen een jaarplanning te maken voor een succesvol 2017.

Wat krijg je?

Omdat ik iedereen succes gun heb ik een gratis online workshop gemaakt. In de workshop werk je in vijf stappen toe naar jouw eigen jaarplanning voor een succesvol 2017.

De workshop start zodra jij je aanmeldt. Vanaf dat moment ontvang je om de dag een e-mail met daarin een video en een werkblad. In totaal ontvang je 5 e-mails.
In de video’s geef ik toelichtingen op de stappen en vertel ik welke opdracht bij iedere stap hoort. Op de werkbladen kan je jouw uitwerkingen bewaren. Het resultaat is een overzichtelijke en concrete jaarplanning waarmee je 2017 ontspannen en doelgericht kunt beginnen!

De workshop is gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten. Het enige wat je investeert is een beetje tijd. In totaal zo’n 75 minuten, schat ik. Maar ik weet zeker dat je deze tijd dubbel en dwars terug verdient, als jij je jaarplanning gebruikt bij het verwezenlijken van je dromen en doelen. Zelf houd ik ook niet van tijdverspilling, dus ik beloof je dat ik het kort zal houden ;-).

Gun het jezelf en schrijf je nu direct in!