Toen ik een paar jaar geleden begon met ondernemen, moest ik nog veel leren over het ondernemerschap. Daarbij kwam ik mezelf natuurlijk regelmatig tegen. Frustrerend vond ik het, om telkens het wiel uit te moeten vinden. Zeker omdat ik een heel netwerk heb van mensen die juist fantastisch goed zijn in de dingen die ik niet kan, of niet leuk vind. Dus investeerde ik in de hulp van vakmensen en de beste ondernemerscoach.

Eén ding wist ik wel zeker: met een mooi businessplan en een goede marketingstrategie alleen kom je er ook niet! Dat geldt voor mij en dat geldt voor jou. Plannen moeten worden omgezet in acties en doelen moeten worden gerealiseerd. Hiervoor is focus en productiviteit nodig. Het toverwoord hierbij is STRUCTUUR. Structuur geeft duidelijkheid, rust en ruimte.

Door structuur in mijn werkdagen te brengen haal ik mijn planning en heb ik een werkprivébalans waar zowel ik als mijn gezin heel blij mee zijn. Maar het allerbeste wat deze werkstructuur mij brengt, is dat ik bijna iedere dag een paar uur in flow kan werken. En dat is zo fijn, dat geeft mij zo veel energie!

In het e-book dat je hier kunt downloaden deel ik mijn 7 beste succes tips met jou. Ik weet zeker dat er ook tips tussen zitten die jou gaan helpen om een goede werkprivébalans te krijgen en je de rust en ruimte zullen brengen om in flow te werken aan de zaken die er voor jou echt toe doen.

Ik zou het fijn vinden als je in een reactie laat weten wat je van het e-book vindt. Als je zelf nog goede tips hebt, mag je die hieronder natuurlijk ook delen.

Met deze inschrijving geef je toestemming om jouw gegevens te verwerken, zoals omschreven in de privacyverklaring.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment