Tijdens de online Business Clean Up help ik jou om in 1 dag de rust en het overzicht in jouw bedrijf terug te krijgen. Zodat jij dit voorjaar ontspannen en met meer plezier onderneemt. Én met vertrouwen je bedrijf een boost kan geven.

Om stappen te kunnen maken met je bedrijf is het nodig dat je overzicht hebt en rust ervaart. Voor groei en vernieuwing heb je namelijk een goede energie nodig en moet je in staat zijn om de juiste keuzes te maken.

Heb je deze rust en energie niet, dan heb je waarschijnlijk ook moeite om grip op je agenda en de werkzaamheden in je bedrijf te krijgen. Je komt er niet aan toe om ook werkelijk aan je bedrijf te werken. Een grote business schoonmaak helpt dan om orde op zaken te stellen en een frisse start te maken.

Niet voor niets bestaat de traditionele grote voorjaarsschoonmaak. Dit heeft een aantoonbaar positief resultaat op ons welzijn. In een opgeruimde, schone omgeving voel je je blijer en energieker. Je ervaart minder stress naar mate er minder troep is, waardoor je ook beter kan ontspannen. En de ruimte die ontstaat maakt dat jij je met meer focus en daadkracht op nieuwe dingen kan richten.

Het vreemde is dat diezelfde ‘rommel’ in je bedrijf, je er juist van weerhoudt om er wat aan te gaan doen. Al die losse eindjes en achterstallige klussen voelen als ballast en geven je stress. Dus: te druk, geen tijd. Herken je dit excuus?

Het is tijd om in actie te komen! Om orde op zaken te stellen, achterstanden weg te werken, je werk-privé balans te verbeteren en weer ruimte te maken voor de toekomst van jouw bedrijf.
Daarom organiseer ik op dinsdag 26 maart de eerste online Business Clean Up.

Een Business Clean Up?

De online Business Clean Up is een grote schoonmaak in je bedrijf. Niet perse met emmertjes sop, maar vooral door op te ruimen, werk te verzamelen en overzicht te creëren. Alle papieren, bestanden en openstaande acties in je bedrijf krijgen de juiste plaats in ruimte en tijd. Je doet afstand van zaken die jouw bedrijf niets gaan brengen en achterstanden worden weggewerkt.

Het is slechts één dag die je investeert om schoon schip te maken, waardoor je veel meer ontspannen kan ondernemen. Eén dag flink de mouwen opstropen en je hebt weer overzicht en de rust om je te richten op de groei en toekomst van je bedrijf.

Wat levert de Business Clean Up jou op?

  • Overzicht en een basis om efficiënter te gaan werken.
  • Zicht op alle openstaande acties in je bedrijf en een planning om alle achterstanden snel weg te werken.
  • Een methode waarmee je ook in de toekomst het overzicht kan bewaren.
  • Grip op je werk waardoor jij betrouwbaarder wordt, voor jezelf en jouw klanten.
  • Fysieke ruimte op jouw werkplek.
  • Rust en ruimte in je hoofd.
  • Meer ontspanning buiten werktijd.

En hoe werkt het?

Tijdens de online Business Clean Up ga jij op jouw eigen werkplek een hele dag aan de slag om orde op zaken te stellen. Via live instructies, mini workshops en Q&A’s in de besloten facebook groep help ik jou en vertel ik welke stappen je neemt om aan het einde van de dag met een schone lei verder te kunnen.

De balans tussen instructies en ‘zelf aan de slag’ is zodanig dat je steeds in een goede flow kan komen om bergen werk te verzetten, maar ook op gezette tijden pauze neemt en door gaat met de volgende stap. Uiteraard kan je de hele dag vragen aan mij stellen in de facebook groep of via de messenger. Ik help je verder als je vast loopt.

En het leuke is, je bent niet alleen! In heel Nederland zijn andere ondernemers die ook mee doen aan de online Business Clean Up. Die net als jij besloten hebben er voor te gaan en een dag lang hard te werken om het verleden af te sluiten en vrij baan te maken voor de toekomst van hun bedrijf!

Extra BONUS voor eerste 20 aanmeldingen

Als jij je direct aanmeldt voor de online Business Clean Up op 26 maart, krijg je als bonus een individueel coachgesprek van 30 minuten, ter waarde van € 67,-!

Tijdens dit skype coachgesprek denk ik met je mee en krijg je tips, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Hiermee kan je jouw systeem voor overzicht en focus in je bedrijf verder implementeren, zodat je er levenslang plezier van hebt.

Alleen de eerste 20 deelnemers krijgen deze coaching cadeau. Wacht dus niet langer met aanmelden!

Over Maartje

Mijn naam is Maartje Breepoel. Ik help ondernemers om meer focus en structuur in hun ondernemerschap te brengen, zodat zij met meer plezier kunnen werken, meer vrije tijd en meer omzet krijgen.

Ananlyseren, structureren en plannen vormen de rode draad door mijn leven. Ik zorg altijd dat ik overzicht heb en dat ik precies weet wat er moet gebeuren. Ik moet wel, want ik heb een geheugen als een zeef, maar ik vind het vreselijk als ik afspraken niet kan nakomen.

Je kan wel zeggen dat ik er een studie van heb gemaakt. En al deze inzichten zet ik in om jou te helpen om de juiste mate van structuur in jouw bedrijf te brengen. Op een manier die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen, of wil je meer informatie over de online Business Clean Up? Neem dan gerust contact met me op via maartje@foryoursuccesonly.nl. Ik help je graag verder.

Praktische info

Datum:
dinsdag 26 maart

Tijd:
9.00 uur – 17.00 uur

Investering:
€ 97,00 (excl. btw)

Na aanmelding kan je toegang aanvragen tot de besloten facebook groep waarin ik je de hele dag ga coachen bij jouw Business Clean Up. Per e-mail ontvang je vooraf aanvullende informatie om je voor te bereiden.
De instructies, workshops en Q&A’s blijven na de Business Clean Up beschikbaar voor jou in de besloten facebook groep.