Ik ben er van overtuigd dat iedere ondernemer met de juiste focus op zijn doelen en structuur in z’n dagen meer succes, een hogere omzet en meer vrije tijd zal krijgen.

Daarom coach ik ondernemers bij het krijgen van focus en structuur. Dat begint met het stellen van de juiste doelen, in actie komen en de focus vasthouden. Niet alleen om een deadline te halen, maar iedere dag opnieuw. Zodat je ruimte creëert om aan je bedrijf te werken, in plaats van in je bedrijf.

Mijn missie is om jou te helpen om focus en structuur in je ondernemerschap te brengen en recht op je doel af te gaan. Zodat jij aan de groei van je bedrijf kunt werken én je alle rust en ruimte hebt om te creëren en er te zijn voor je klanten.

Mijn naam is Maartje Breepoel. Analyseren, structureren en plannen vormen een rode draad door mijn leven. Ik zorg altijd dat ik overzicht heb en dat ik precies weet wat er, wanneer moet gebeuren. Ik moet wel, want ik heb een geheugen als een zeef, maar ik heb er óók een hekel aan als ik afspraken niet na kan komen. Daarnaast vind ik het gewoon heerlijk om informatie te ontrafelen en als overzichtelijk geheel weer terug te geven. Zeker als dit bijdraagt aan de ontwikkeling van mens en bedrijf.

Het was dus geen toeval dat ik Opleidingskunde ging studeren, om vervolgens als didactisch adviseur en projectleider online leeromgevingen in te richten voor klanten. Ik voelde me als een vis in het water. De vaardigheden die maakten dat ik goed was in mijn werk (heldere doelen stellen, overzicht creëren, haalbare planning maken, efficiëntie) hielpen mij ook om ontspannen en met plezier te kunnen werken. Natuurlijk ken ik de stress van een deadline, maar ik heb altijd het overzicht en ik ben nog nooit in mijn leven het weekend begonnen met het gevoel dat ik mijn werk niet goed achterliet. Ik heb grip op mijn werk, ben gefocust en ik werk vaak in een fijne flow.

Twaalf jaar in loondienst en een paar functies later, begon het te kriebelen. Als ik de inzichten en vaardigheden had om effectief, efficiënt en lekker te werken, zou het dan niet geweldig zijn om anderen dit ook te laten ervaren? En zo begon ik mijn ondernemerscarrière als Efficiency Trainer. Gaande weg kwam ik er achter dat veel ondernemers het lastig vinden om focus en structuur aan te brengen in hun bedrijf en dagelijkse werkzaamheden. Ik ontmoet ondernemers die zo opgeslokt worden door hun dagelijkse bezigheden, dat ze geen ruimte hebben om zichzelf en hun bedrijf daadwerkelijk te laten groeien. Maar ook ondernemers die vastlopen, omdat ze zo veel nieuwe ideeën hebben dat ze van alles maar een beetje doen. Zonde, want hierdoor hebben zij veel minder impact op hun klanten, maar uiteindelijk gaat het ook ten kosten van hun eigen werkplezier en succes.

Sparren, coachen en trainen.
Wat heb jij nodig om gefocust en succesvol aan jouw doelen te werken? Er zijn verschillende mogelijkheden.
Neem contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Training

Daily Business Focus

Ontdek de geheimen van succesvolle ondernemers en leer hoe jij dagelijks gefocust aan de groei van jouw bedrijf kunt werken, met respect voor jouw werk-privé balans. Want focus en structuur kost je minder tijd en energie. Maar bovenal haal je er betere resultaten mee.

1-op-1 traject

Kickstart

In dit korte individuele traject gaan we eerst terug naar jouw basis. Naar wat jou drijft en wat jouw dromen zijn. Als dit helder is kunnen we de volgende stappen zetten: een strategie bepalen en een werkbare planning maken. Omdat ik je nog een tijdje blijf ondersteunen en coachen blijf je in de flow en realiseer je jouw doelen binnen de kortste keren!

Strippenkaart

Focussessies

In 5 individuele sessies van 1 uur werken we samen aan meer focus en structuur in jouw ondernemerschap. Afhankelijk van jouw vraag en behoeften ben ik je sparringpartner, coach of trainer. Jij bepaalt zelf wanneer en waarbij je mijn expertise in wilt zetten.