Waarom deze workshop?

Je hebt je voorgenomen om in 2020 te gaan knallen met je bedrijf, je ambities waar te maken en niet langer aan te modderen!

Je weet dat je dit zonder goed plan niet gaat redden. Toch kan het lastig zijn om jezelf de tijd en ruimte te gunnen om goed na te denken over de toekomst van je bedrijf. Hoe jouw bedrijf past bij het leven dat je voor jezelf voor ogen hebt en welke resultaten jij met je bedrijf wilt halen.

Misschien hik je er ook tegenaan om doelen concreet te maken, een passende strategie te kiezen en deze te vertalen naar een concrete planning. Terwijl een goed (jaar)plan op basis van jouw idealen en verlangens essentieel is om met meer rust, vertrouwen én resultaat aan de groei van een succesvol bedrijf te werken.

Ik help je hier graag bij in de workshop ‘Plan je succes: Jaarplan 2020’.

Wat krijg je?

In deze intensieve workshop ga je een hele dag aan de slag om stap voor stap een concreet en haalbaar jaarplan te maken dat aansluit op jouw idealen, wensen en dromen. Ik help je daarbij. Na de workshop heb je het volgende in handen:

 • Heldere, eenduidige doelen voor 2020
 • Een strategie om deze doelen te realiseren
 • Een globale jaarplanning met deadlines
 • Een concrete planning voor het eerste kwartaal
 • Kennis en vaardigheden om zelf de planning voor volgende kwartalen te maken
 • Overzicht, rust en vertrouwen om van 2020 een topjaar te maken!

In deze workshop werken we met de I Love My Succes – Business Planner, want deze sluit naadloos aan op mijn beproefde ForYourSucces-methode. Daarom krijg jij van mij een I Love My Succes – Business Planner 2020 t.w.v. € 57,- cadeau. Deze kan je direct in gebruik nemen en hij helpt je het hele jaar door bij het uitvoeren van je plannen.

In iedere workshop is plek voor slechts 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Vandaag heb ik de workshop ‘Jaarplan 2019’ bij Maartje Breepoel gevolgd. Heel fijn om met al je doelen en plannen voor het nieuwe jaar aan de slag te gaan en de acties hiervoor systematisch in te plannen in de I Love My Succes jaarplanner. Maartje kan je als geen ander vertellen hoe je meer focus in je werkdag krijgt en doelgericht kan werken zonder je te laten leiden door de waan van de dag. Ik kan de jaarplanner én de workshop van Maartje dan ook zeker aan andere gedreven ondernemers aanbevelen!

– Marleen van Leest –

Mooie verdiepende workshop op ‘maat’ met veel ruimte voor persoonlijke vragen en interactie met elkaar. Maartje daagt je op een professionele en rustige wijze uit om concrete ‘stappen’ in kaart te brengen op weg naar ‘succesvol ondernemerschap’.
Met de vele aangereikte ‘tools’ en praktische overzichtskaarten kan ik direct aan de slag en vind ik plannen vooral weer leuk! Het heeft mij tevens belangrijke inzichten en verdieping gegeven. Een echte aanrader dus, ook haar agenda!

– Lilian Stoffels –

In januari heb ik de workshop Jaarplan 2019 bij Maartje gevolgd, hier kreeg ik de nodige tools en ook tips, die ik direct kon toepassen op mijn jaarplanning. Maartje stelt ook de juiste vragen waardoor je andere inzichten krijgt. Deze steunen mij bij het gebruiken van mijn ILMS jaarplan 2019. Kortom een interessante, leerzame en inspirerende dag en een stok achter de deur om mijn ILMS jaarplan op de juiste te gebruiken en mijn doelen voor 2019 om te zetten in concrete plannen en acties.
Volgend jaar weer! 

– Annette Brueren –

Data en locaties:

 • 27 november 2019, Nijmegen
 • 12 december 2019, Utrecht
 • 17 december 2019, Nijmegen
 • 7 januari 2020, Nijmegen
 • 8 januari 2020, Utrecht


Praktische informatie

 • Tijd: 9.30 – 16.30 uur
 • Investering: € 497,- (incl. btw en incl. koffie/thee, heerlijke lunch en materialen)
 • Met gratis I Love My Succes – Business Planner 2020 t.w.v. € 57,-
 • Heb je de Business Planner 2020 al in je bezit, dan krijg je € 57,- korting op de workshop. Gebruik dan bij het afrekenen de kortingscode: ILMSBP2020

 

Direct aanmelden

Workshop plan je succes: Jaarplan 2020
dit veld niet invullen s.v.p.

Heb je vragen of wil je meer informatie: