Ben je gedreven om een succesvol bedrijf op te bouwen? Wil je lekker verdienen met dat wat je het allerliefste doet? Maar wil je ook genieten van de vrijheden van het ondernemerschap?

Dan zijn focus en een beetje structuur voor jou van levensbelang!

Je bent ondernemer omdat je dromen hebt. Je wilt van onschatbare waarde zijn voor jouw klanten, je wilt de wereld een beetje mooier maken en misschien heb je ook verlangens voor jouw persoonlijke lifestyle. Wat is er fijner dat dit te bereiken door jouw passie te volgen en het werk te doen dat je het allerliefste doet?

Helaas is de dagelijkse praktijk vaak wat weerbarstiger. Het ondernemerschap brengt namelijk ook heel wat ‘verplichte nummers’ met zich mee. Taken waar jij je liever niet mee bezig houdt en die je energie opslurpen. Dan heb je nog je mailbox en social media die voor een groot deel je agenda bepalen en maken dat je geleefd wordt door de waan van de dag. En misschien zit je onbewust jezelf ook wel in de weg, doordat je overal kansen ziet waar je het liefst onmiddellijk wéér een nieuw project van maakt.

Zo kan het gebeuren dat je je aan het einde van de dag leeggezogen voelt. Je werkt je een slag in de rondte, maar je hebt het gevoel dat je geen stap dichter bij je doel komt. Frustrerend! Uiteindelijk gaat dit ten kosten van je werkplezier, je creativiteit en raak je compleet de focus op je doelen kwijt.

Herken je dat?
Chaos in je hoofd, gebrek aan overzicht en het gevoel dat je nooit tot resultaat gaat komen.

 

In de training Daily Business Focus leer ik je hoe dit ook anders kan.

Ik leer je hoe je met de juiste mindset en een paar kleine ingrepen in je tijdsbesteding, met meer focus aan je doelen kunt werken. Hoe je zelf de regie neemt over je tijdsbesteding en hoe je structuur brengt in je bedrijf. Niet te veel, maar wel voldoende om effectief de resultaten te bereiken die je voor ogen hebt.

Hierdoor behaal je niet alleen je doelen veel sneller. Je zal merken dat het je in meerdere opzichten ook veel vrijheid gaat opleveren, dat je nog meer plezier krijgt in het ondernemerschap en dat je creativiteit meer gaat stromen.

Over de training

De training Daily Business Focus duurt 1 dag. In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers ga je aan de slag om een concreet plan te maken om je werkdagen meer naar jouw hand te zetten en gefocust te blijven op jouw doelen. Hierdoor kom je sneller tot resultaat en krijg je een betere werk-privé balans.

De trainingsgroep wordt bewust klein gehouden omdat ik het belangrijk vind dat je de ruimte voelt om jouw persoonlijke situatie en vraagstukken in te brengen. Je haalt het beste uit jezelf als je een werkwijze vindt die bij jou past en daar ga ik je mee helpen. Daarnaast is het inspirerend en stimulerend om van ook van elkaar te mogen leren.

Na deze training:

  • zet jij je werkdagen naar jouw hand;
  • behaal jij je doelen sneller;
  • krijg je meer energie van je werk en je bedrijf;
  • houd je meer tijd over voor zaken die er voor jou echt toe doen;
  • heb je meer controle over je werk-privébalans.

Wat zeggen deelnemers?

Inspirerende training waarbij je veel handvatten krijgt om beter te plannen. Verrassend en verhelderend vond ik het onderdeel tijd- en zelfmanagement dat mij meer inzichten heeft geven om beter te plannen en managen.

Romy Starink

“Maartje creëert op natuurlijke wijze een prettige sfeer in de groep. Zij luistert goed naar wat er speelt bij de deelnemers en legt de relatie tussen haar methode en zelfmanagement. Door de training ben ik mij bewust geworden waar mijn sterke punten èn aandachtspunten liggen in mijn zelfmanagement. Met de oefeningen wordt een verband gelegd tussen persoonlijke ervaringen en de methode waardoor het meteen heel tastbaar wordt. Een aanrader voor elke ondernemer!”

Helen-Rose Joon

“Ik heb mijzelf opgegeven voor de training van Maartje, omdat ik het plannen in mijn bedrijf erg lastig vind. De training heeft mij bewustwording gebracht van waaruit ik weer kan beginnen. Even voor mezelf de prioriteiten weer op een rijtje zetten. Zorgen voor een goed fundament.”

Nathalie Bosch

“De training van Maartje was verhelderend. Ik ben sindsdien bewuster gaan plannen waardoor het me beter lukt om mijn focus te houden.”

Dionne Hendriks

Helaas! Op dit moment zijn er geen data voor trainingen gepland.
Wil je meer informatie, of heb je interesse in de training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.